Maatregelen

Maatregelen rondom coronavirus


De huidige situatie rondom het coronavirus heeft impact op iedereen. Het Coronavirus heeft de wereld in zijn greep. Er moeten drastische maatregelen genomen worden om nieuwe besmettingen tegen te gaan. Gezondheid gaat voor alles. 

Ook wij van makelaardij De Munt hebben vanaf het begin de adviezen van de VBO en het RIVM opgevolgd en zullen dat uiteraard blijven doen. Om onze opdrachtgevers en medewerkers zoveel mogelijk te beschermen en bij te dragen aan het inperken van het virus hebben wij een aantal aanvullende maatregelen genomen die vanaf maandag 16 maart 2020 zijn in gaan.


Met deze maatregelen trachten wij de juiste balans te vinden tussen het zo goed mogelijk beschermen van onze klanten en onze medewerkers maar ook het continueren en op peil houden van onze dienstverlening.

Wij zijn u graag van dienst maar met de volgende maatregelen:

=      Wij wassen, meer dan anders, onze handen. 

=      Schudden geen handen meer. 

=      Houden gepaste afstand. 

=      Tijdens de bezichtiging maken wij de woning zo toegankelijk dat de kijker niets hoeft aan te raken. 

=      Wij vragen u met maximaal 2 personen naar de bezichtiging te komen. 

=      Gezien de richtlijnen van het kabinet en RIVM kunnen bezichtigingen doorgaan maar als u enige klachten heeft zoals verkoudheid, hoesten en/of niezen en twijfelt of u besmet bent, verzoeken we u vriendelijk de afspraak te verplaatsen. Ook onze medewerkers nemen geen risico’s.

=      De verkoopgesprekken kunnen voorlopig gewoon doorgaan, ook hierin nemen wij gepaste afstand. Alles wat digitaal of telefonisch kan, doen wij ook op deze wijze. Dit, om daarmee het aantal fysieke contacten te beperken.


Ons kantoor is wel geopend zoals u van ons gewend bent. Wij zijn ook gewoon te bereiken op ons vaste nummer 0527-614413 en via ons e-mailadres info@makelaardij de-munt.nl 


Bovenstaande maatregelen gelden tot nader order. Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Wij hopen op deze manier met minimale nadelige gevolgen bij te kunnen dragen aan het inperken van het Corona virus en danken u bij voorbaat voor uw begrip.


Hartelijke groet, Team makelaardij De Munt