Foto - Te huur: Randweg 23, 8304 AS Emmeloord Foto - Te huur: Randweg 23, 8304 AS Emmeloord Foto - Te huur: Randweg 23, 8304 AS Emmeloord Foto - Te huur: Randweg 23, 8304 AS Emmeloord Foto - Te huur: Randweg 23, 8304 AS Emmeloord Foto - Te huur: Randweg 23, 8304 AS Emmeloord Foto - Te huur: Randweg 23, 8304 AS Emmeloord Foto - Te huur: Randweg 23, 8304 AS Emmeloord Foto - Te huur: Randweg 23, 8304 AS Emmeloord Foto - Te huur: Randweg 23, 8304 AS Emmeloord Foto - Te huur: Randweg 23, 8304 AS Emmeloord Foto - Te huur: Randweg 23, 8304 AS Emmeloord Foto - Te huur: Randweg 23, 8304 AS Emmeloord Foto - Te huur: Randweg 23, 8304 AS Emmeloord Foto - Te huur: Randweg 23, 8304 AS Emmeloord Foto - Te huur: Randweg 23, 8304 AS Emmeloord
16 foto's beschikbaar

Te huur: Randweg 23, 8304 AS Emmeloord

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 10.200 m²
Totale VVO 3.929,8 m²
In units vanaf 80,2 m²
Aanvaarding In overleg

Algemeen

Te koop nieuw te realiseren bedrijfs Units “Randparc 23” Emmeloord!

Betrokken partners:
Makelaardij De Munt
Bouwbedrijf Doorn
KHV Architecten

Aan de Randweg 23 te Emmeloord ontspringt het Randparc waar moderne bedrijfsunits worden gerealiseerd vanaf 30 M2 tot ca. 1000 M2. De locatie is nabij de A6, en heeft een goede bereikbaarheid. Vanaf de snelweg de A6 is de kavel zeer goed te... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 2022
Aangeboden sinds Vrijdag 29 juli 2022

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00638
Prijs Prijs op aanvraag
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 29 juli 2022
Laatste wijziging Donderdag 6 oktober 2022
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2022
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 10.200 m²
VVO 3.929,8 m²
In units vanaf 80,2 m²
Locatie
Ligging Aan drukke weg
Aan water
Bedrijventerrein
Dichtbij openbaar vervoer
Industrieterrein
Kantorenpark
Nabij snelweg
Open ligging
Vrij uitzicht
Kadastrale gegevens
Noordoostpolder AZ 5211 Noordoostpolder AZ 5211
Perceeloppervlakte 10.200 m²
Omvang Geheel perceel

Beschrijving

Te koop nieuw te realiseren bedrijfs Units “Randparc 23” Emmeloord!

Betrokken partners:
Makelaardij De Munt
Bouwbedrijf Doorn
KHV Architecten

Aan de Randweg 23 te Emmeloord ontspringt het Randparc waar moderne bedrijfsunits worden gerealiseerd vanaf 30 M2 tot ca. 1000 M2. De locatie is nabij de A6, en heeft een goede bereikbaarheid. Vanaf de snelweg de A6 is de kavel zeer goed te bereiken en zichtbaar.
De bedrijfsgebouwen worden gebouwd op een ruime kavel, met voldoende parkeergelegenheid en rangeerruimte. Het perceel grenst aan de achterzijde aan vaarwater "de Urkervaart” en is goed bereikbaar. Afhankelijk van de grote en de bestemming zal het aantal parkeerplaatsen worden toegewezen.

In overleg zal moeten worden gekeken voor welke doeleinden de ruimtes gebruikt gaan worden. In overleg zijn eventueel de grote van de ruimtes nog te wijzigen.
Vraag hiervoor bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Indeling

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Heiwerk en fundering
Heiwerk bestaat uit prefab betonnen heipalen, aantal en afmeting volgens de eisen van de constructeur.
Fundering bestaand uit ter plaatse gestorte funderingsbalk volgens de eisen van de constructeur.


Begane grondvloer
De begane grondvloer wordt uitgevoerd als een in het werk gestorte gewapende betonvloer met een nuttige belasting van ca. 1.000kg/m². De begane grondvloer wordt monoliet afgewerkt. Rc-waarde vloerisolatie van 2,7m2 K/W.

Verdiepingsvloer
De optionele verdiepingsvloer is een verdiepingsvloer bestaande uit houten balklaag met daarover een houten vloerplaat.

Draagconstructie
De draagconstructie van het gebouw bestaat uit een staalconstructie die geheel vervaardigd is volgens berekening en tekening van de constructeur.

Gevels
De gevels worden uitgevoerd in zogenaamde 'geïsoleerde sandwichpanelen' in kleur. De panelen hebben een totale Rc-waarde van 3,5 m2K/W. Deze panelen worden aangebracht op de achterliggende staalconstructie en sluiten aan de onderkant aan op de betonnen begane grondvloer. Kleurstelling kan eventueel afwijken met de impressies. Een gedeelte van de gevelbekleding word nog bekleed met strekmetaal zoals op impressies zijn weergegeven.

Buitenkozijnen
De buitenkozijnen worden uitgevoerd in aluminium en het aangebrachte hang en sluitwerk voldoet aan weerstandsklasse 2. De overheaddeuren worden geïsoleerd uitgevoerd met dubbele glasstrook in het midden. Deze deuren zijn hand bediend (optioneel elektrisch bediend). De overheaddeuren aan de achterzijde hebben een breedte van circa 3,50 en zijn circa 4,20 meter hoog.

Dakconstructie
De dakconstructie van het gebouw bestaat uit stalen geprofileerde stalen dakplaten, voorzien van een damp-remmende laag en isolatie(totale Rc-waarde van 3,5 m2K/W). De daken worden afgewerkt met een bitumineuze dakbedekking (of gelijkwaardig).

Binnenwerk
De ruimte scheidende wanden worden uitgevoerd in prefab (cellen)betonelementen.
Indien er op plattegronden binnenwanden en -deuren vermeld staan zijn deze indicatief, doordat het pand in casco staat wordt opgeleverd is een dergelijke afbouw voor rekening koper.

Timmerwerken
De meterkast wordt afgewerkt, geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven. In de meterkast worden voor het storten van de betonvloer invoerbochten aangebracht t.b.v. de nutsbedrijven; geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven.

Sanitair/vuilwaterafvoer
De bedrijfsruimtes kunnen optioneel worden voorzien van een toilet (optionele prijs) met een aansluiting op het gemeentelijk riool.

Wateraansluiting
De bedrijfsruimtes worden voorzien van een wateraansluiting in de meterkast.

Electra
De bedrijfsruimtes worden voorzien van een elektra aansluiting in de meterkast. In de bedrijfsruimtes kan optioneel verlichting worden aangebracht. De meterkast wordt standaard uitgevoerd.

Verwarming
Verwarming zelf is niet aanwezig en is door derden te verzorgen of tijdens de bouw te laten uitvoeren als optioneel afbouwpakket. Informatie hierover kunt u opvragen bij de verkopende makelaar.

Buitenterrein
Het terrein, alsmede de in-/uitrit worden verhard (zoals op tekening aangeven) door het aanbrengen van een bestrating van betonnen klinkers.
Diversen
Wijzigingen op tekeningen als gevolg van eisen van overheidswege, alsmede kleine wijzigingen in de uitvoering op verzoek van de architect, constructeur, ontwikkelaar e.d. zijn voorbehouden.

Bouwaanvraag
De koper is zelf verantwoordelijk voor zijn bedrijfsvoering benodigde vergunningen, zoals bijvoorbeeld vestiging-, milieu- en gebruiksvergunning, eventuele afbouw-pakketten anders dan in de bouwvergunning is verkregen. Hoewel deze informatiebrochure met grote zorg is samengesteld aanvaarden de aanbieders ervan geen verantwoordelijkheid voor onvolledigheden, afwijkingen en/ of tussentijdse wijzigingen. Ook moeten zij een voorbehoud maken voor wijzigingen voortvloeiend uit eisen van de brandweer, overheid en nutsbedrijven. Deze informatie is geheel vrijblijvend en aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Deze wijzigingen zullen geen ernstige afbreuk doen aan de waarde en bruikbaarheid van de bedrijfsruimte en geven geen recht tot enige verrekening met de koper.

Koop-/aannemingsovereenkomst
Met het ondertekenen van de koopovereenkomst verplicht u zich tot het betalen van de koopprijs, terwijl wij ons door medeondertekening verplichten tot de bouw van het geheel. Nadat de overeenkomst door de koper en verkoper is ondertekend ontvangt u hiervan een kopie. Het originele exemplaar wordt naar de notaris gezonden, die dan de notariële akte van eigendomsoverdracht zal opmaken. Eventueel meer- en minderwerk wordt verrekend met de laatste termijn en dient voor oplevering op de bouwrekening van de aannemer overgemaakt te zijn.

De volgende posten zijn in de verkoopprijs opgenomen
- Grondkosten;
- Notariskosten overdracht;
- Kadastrale inschrijvings- en inmeetkosten;
- Honorarium architect;
- Honorarium constructeur;
- Sonderingskosten;
- Bouwkosten;
- CAR verzekering tot de oplevering;
- Aansluitkosten elektra, water;

De volgende kosten zijn niet meegenomen in de koopsom
- Kosten hypotheekakte, taxatiekosten en hypotheekrente tijdens de bouw van het object;
- Binnenschilderwerk;
- BTW;
- Eventueel meer- minderwerk;
- Zonnepanelen.

Overzichtstekeningen
De kleuren in de overzichtstekeningen zijn indicatief en kunnen afwijkend zijn van de werkelijkheid.

Extra mogelijkheden
Eventuele extra opties wordt in overleg met de aannemer geoffreerd als maatwerk.

Verkoopprijzen excl. btw v.o.n.
Sluiten

Recent bekeken