23 foto's beschikbaar

Te huur: Johannes Postweg 8, 8308 PB Nagele

Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 8.715 m²
Bruto vloeroppervlakte 572 m²
€ 95,-/m2

Algemeen

Hier wilt u toch kantoor houden! Johannes Postweg 8 te Nagele onder de rook van Emmeloord. Alles perfect en zeer verzorgd.

Wij bieden u aan super modern kantoor gelegenheid, gelegen op een zichtlocatie (A6) aan de Johannes Postweg 8 te Nagele.
Dit representatief en modern kantoorpand, heeft op de 1e verdieping ruimtes te huur, met vrij uitzicht en zeer centraal gelegen t.o.v. snelweg de A6.... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Kantoor
Bouwperiode 2012
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Vrijdag 17 november 2017

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00020
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 17 november 2017
Laatste wijziging Dinsdag 15 mei 2018
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2012
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 8.715 m²
Bruto vloeroppervlakte 572 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 534 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1

Omschrijving

Hier wilt u toch kantoor houden! Johannes Postweg 8 te Nagele onder de rook van Emmeloord. Alles perfect en zeer verzorgd.

Wij bieden u aan super modern kantoor gelegenheid, gelegen op een zichtlocatie (A6) aan de Johannes Postweg 8 te Nagele.
Dit representatief en modern kantoorpand, heeft op de 1e verdieping ruimtes te huur, met vrij uitzicht en zeer centraal gelegen t.o.v. snelweg de A6.

In het kantoorgebouw zelf, zit op de begane grond het bedrijf KWS Potato bv,
de 1e verdieping van dit markant kantoorpand hebben we luxe gemeubileerde kantoorruimtes te huur.

Indeling
Begane grond: gezamenlijke ruime, luxe entree met balie en modern trappenhuis met trapopgang naar de verdieping en een personenlift, royale luxe kantoren, pantry en toiletten (dames en heren), royale kantoorruimte met spreekkamers.

Verdieping: verkeersruimte, kantoorruimtes, bergingen, pantry, meeting ruimte en toiletten (dames en heren). Totaal te verhuren circa 534 m2 op de 1e verdieping. De kantoorruimtes zijn ook afzonderlijk te huur

Voorzieningen:
Gestoffeerd, systeemplafond met inbouwverlichting, vloerbedekking, raambekleding, zonnewering, vloerverwarming, airco, invalide toilet, garderobe-nis, vergaderruimte, serverruimte, kantine/ruime presentatie ruimte, bezoekers terras en technische ruimte. Het kantoorpand is voorzien van brand meldinstallatie en brandbestrijdingsmiddelen, voorzien van vlucht- en nachtverlichting.

Bouwjaar:
2012/2013

Parkeren:
Op het parkeerterrein heeft u de beschikking over ca. 20 parkeerplaatsen.

Aanvaarding
In overleg met eigenaar/ kan per direct.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar

Huurprijs/Borg
Bovenverdieping € 95.- per m2 per jaar (exclusief BTW). De borg is een maand.

Bijkomende servicekosten huurder
- Gas/water/elektra
- Parkeerplaatsen
- Kantoormeubilair
- Brievenbus
- Sleutels
- Gebruik afvalcontainers
- Schoonmaak
- Inboedel verzekering voor huurder
- Gebruik aansluiting meterkast, huurder zelf een provider
- Reclame-uiting in en om het pand (na goedkeuring verhuurder)

Reclamevoering
Huurder heeft alleen dan het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw en/of voor het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2015 vastgesteld.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

BTW:
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Recent bekeken