6 foto's beschikbaar

Te koop: Duit 2-6, 8305 BB Emmeloord

Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 3.363 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 1.402 m²
Aanvaarding In overleg
Prijs op aanvraag

Algemeen

Openbare veiling (‘executoriale Verkoop, ex art. 3:268 BW’)
De openbare veiling vindt plaats op donderdag 14 februari 2019, ’s middags vanaf 14.00 uur, online (bij inzet en afslag) via www.bog-auctions.com, ten overstaan van één van de notarissen verbonden aan DLA Piper Nederland N.V..
Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene veilingvoorwaarden met internetbieden... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Kantoor
Bouwperiode 1993
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Donderdag 13 december 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00250
Prijs Prijs op aanvraag
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 13 december 2018
Laatste wijziging Donderdag 3 januari 2019
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1993
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3.363 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 1.402 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging Aan drukke weg
Bedrijventerrein
Nabij openbaar vervoer
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Openbare veiling (‘executoriale Verkoop, ex art. 3:268 BW’)
De openbare veiling vindt plaats op donderdag 14 februari 2019, ’s middags vanaf 14.00 uur, online (bij inzet en afslag) via www.bog-auctions.com, ten overstaan van één van de notarissen verbonden aan DLA Piper Nederland N.V..
Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene veilingvoorwaarden met internetbieden 2015 (“AVVI 2015”) en bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op: www.bog-auctions.com.

Onderhandse biedingen:
Potentiële gegadigden kunnen een onherroepelijke en onvoorwaardelijke onderhandse bieding op het Registergoed uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 30 januari 2019 om 23:59), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht (DLA Piper Nederland N.V. t.a.v. mr. T. Holslag-Broek, Gebouw Meerparc, Amstelveenseweg 638, 1081 JJ Amsterdam), of per email: Trees.Holslag@dlapiper.com). De bieding dient uiterlijk op genoemde datum en tijdstip in het bezit te zijn van de veilingnotaris.
Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen zoals te vinden op: www.bog-auctions.com.
Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie:
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de koper. Lees verder de op de veiling van toepassing zijnde veilingvoorwaarden voor de exacte regeling.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover na vijf werkdagen na veiling uiterlijk om 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten:
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.bog-auctions.com.

Registratie:
Voor het kunnen meebieden via de elektronische veiling dient u zich te registreren door eerst een account aan te maken op de website van BOG Auctions (www.bog-auctions.com).
Om uw registratie volledig te maken, dient u een registratieverklaring in te vullen en deze te laten legaliseren door een notaris. Op deze wijze wordt u/uw organisatie gekoppeld aan het door u aangemaakte account. Deze registratie is niet vereist indien er een onderhandse bieding voorafgaand aan de veiling bij de notaris wordt gedaan.
De legalisatie kan door alle notarissen in Nederland worden gedaan, tegen een (kleine) vergoeding. Op de website van BOG Auctions treft u tevens een overzicht met notarissen aan waar u zich gratis kunt laten legaliseren voor dit platform. Indien u zich reeds voor een andere veiling heeft geregistreerd, dan hoeft dit niet nogmaals te gebeuren.

Overdrachtsbelasting:
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper 6 % overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garantie:
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Omschrijving object:
Vijf appartementsrechten gelegen in het bedrijfsverzamelgebouw dat bestaat uit kantoren verdeeld over de begane grond en vijf verdiepingen, bouwjaar 1993. Het kantoorgebouw maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren (VvE) waarbij het buitenterrein tot de gemeenschappelijke gedeelten behoort.

Meetstaat:
V.V.O
1e verdieping 307,17
2e verdieping 308,56
3e verdieping 308,60
4e verdieping 308,61
5e verdieping 133,69

Totaal 1402,87

Huurgegevens:
Het object in thans in deels verhuurde staat.

Locatie:
Gelegen aan de Duit 2-6 te Emmeloord op zichtlocatie op het bedrijventerrein De Munt. Naast een rotonde aan de "Marknesserweg". Het bedrijventerrein "de Munt" is een terrein met een veelzijdig aanbod aan bedrijven. Het bedrijventerrein is met videocamera’s bewaakt.

Bereikbaarheid:
Diverse uitvalswegen liggen op korte afstand. De op- en afrit van de snelweg ligt op korte afstand. Via de A6 zijn Amsterdam en Groningen binnen een uur te bereiken. Tevens heeft u een korte verbinding met Zwolle via de N50. Daarnaast zijn er om het kantoorpand heen voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bouwjaar:
1993

Bouwaard:
Traditioneel gebouw, gevels voorzien van geïsoleerde beplating, vloeren van beton, kunststof kozijnen voorzien dubbel glas, plat dak voorzien van bitumineuze dakbedekking.

Bestemming:
De bestemming is: ‘Bedrijventerrein De Munt A met als specifieke vorm van kantoor.

Bijzonderheden:
Er is een actieve Vereniging van Eigenaren aanwezig.

- Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.

- Koper dient zich zelf er van te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief
installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Recent bekeken