Beschrijving

Locatie aan het water. Deze locatie is zeer geschikt voor watersportliefhebbers. Dit pand ligt aan doorgaand water, aan de Urkervaart. Er mag een aanlegsteiger aangelegd worden, met een eigen weg naast het pand naar het water.

Bent u opzoek naar een representatieve bedrijfsruimte? 
Komt u dan snel eens kijken bij Havenstraat 9A te Emmeloord.

U zult versteld staan hoe netjes dit pand is en het is direct leverbaar..

Dit object kan in zijn geheel worden gekocht of worden gesplitst in tweeën. Dus: 1.200 m2 loods + kantoor OF  2 maal 600 m2 loods + kantoor. 

Algemeen:
Aan de Havenstraat op het bedrijventerrein Nagelerweg–A6 in Emmeloord staat dit bedrijfspand van ca. 1.500 m2, staande op 2.145 m2 eigen grond.  Gezien de ruime bestemming van bedrijventerrein 3 met extra aanduiding recreatie zijn er veel gebruiksmogelijkheden, o.a. productiehal, opslag, verwerking, recreatie, sport, etc…

Kadaster:
Gemeente Noordoostpolder, sectie AZ, nummer 6384, groot 1.240 m2.
Gemeente Noordoostpolder, sectie AZ, nummer 12870, groot 905 m2

Bestemming:
Bedrijventerrein 3 met extra aanduiding recreatie. 

Bereikbaarheid:
Het pand is uitstekend te bereiken, op korte afstand van de autosnelweg A6 en de oprit richting de N50. Het centrum van Emmeloord is binnen enkele minuten bereikbaar.

Algemeen:
In totaal ca. 1.500 m2 vloeroppervlakte (ca. 45 x 30.00 meter) verdeeld in een bedrijfshal. Nu is het pand in gebruik geweest voor recreatieve doeleinden. 
Het object is voorzien van twee overheaddeuren, vrije hoogte bedraagt ca 5,30 meter (gemeten van vloer tot onderkant stalen ligger). De vloer is een betonvloer met daarop een asfaltvloer. Binnen in het pand is er een luxe bar aanwezig, luxe toiletten, dames en heren kleedruimtes. Dit alles is zeer eenvoudig te demonteren en dan heeft u de beschikking over een mooie loods ruimte.

Parkeren:
Op het bijbehorend terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar aan de voorzijde van het gebouw. 

Vraagprijs:

€ 215.000,-- kosten koper voor  600m2 loods + kantoorruimte.

€ 425.000,-- kosten koper voor het geheel ca. 1.200m2 + kantoorruimte.


Oplevering:
In overleg met eigenaar.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar.

Kenmerken