Beschrijving

Wij hebben te koop op het Industrieterrein Nagelerweg in Emmeloord een kantoorgebouw voorzien van 4 kantoorruimtes op de begane grond en 5 ruime kantoorruimtes op de verdieping.

Het gebouw heeft een moderne uitstraling en is ingericht als kantoor-/verzamelgebouw.

Bereikbaarheid:
Het verzamelgebouw ligt op een goede locatie, er is een groot diversiteit aan veelzijdig aanbod aan bedrijven. Ook ligt het op korte afstand van diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer is dichtbij aanwezig. De op- en afrit van de snelwegen liggen op een kleine kilometer afstand. Via de A6 zijn Amsterdam en Groningen binnen een uur te bereiken. 
Tevens heeft u een korte verbinding met Zwolle via de N50. Daarnaast zijn er om het kantoorpand heen voldoende gratis parkeerplaatsen voor personeel en bezoekers.

Oppervlakte:    
Het pand bestaat uit diverse kantoorruimtes variërend van ca. 18 m², 40 m², 60m² tot en met 75m² op de begane grond en de verdieping. Het object is zeer geschikt voor meerdere doeleinden, o.a.:

- flexwerk plaatsen;
- training/cursus/opleidingsruimte;
- vergaderruimte;
- kantoorruimte(s).

Bijzonderheden

- Separate toegangsdeur;
- Airco’s;
- Centrale verwarming;
- Pantry/kantineruimte;
- Systeemplafonds;
- Veel daglichttoetreding;
- Geheel geïsoleerd;
- Verlichting middels tl-verlichtings armaturen;
- Gratis parkeren rondom het bedrijfspand.

Bouwjaar:        
ca. 1985 

Parkeren    
Meerdere gratis parkeerplekken bij het pand.

Oplevering:   
In overleg/kan snel.

Voorbehoud     
Goedkeuring eigenaar.
   

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken