Omschrijving

Op goede locatie, in het centrum van Luttelgeest gelegen geschakeld woonhuis. De tot 2006 geheel verbouwde woning beschikt over een werkkamer met atelierruimte op de begane grond en is zeer goed onderhouden. De zonnige tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Deze woning biedt vele mogelijkheden als u een aan huis gebonden beroep heeft aangezien er veel werkruimte op de begane grond aanwezig is. 

Luttelgeest is een dorp in de gemeente Noordoostpolder, in de provincie Flevoland. Het dorp heeft ca. 2.000 inwoners.
Het dorp ligt ten noorden van Marknesse. Naast de dorpskern behoort een groot stuk polderland tot het dorp. Deze is naast landbouwgebied ook het grootste tuinbouwgebied van de Noordoostpolder met grote kassencomplexen en het Kuinderbos. 
Vanwege het vele groen en het open karakter kent het dorp de slagzin 'groendorp met ruimte'.
Luttelgeest is gelegen op korte afstand van de A6 richting de randstad en het noorden, ca. 60 autominuten naar Amsterdam.

Indeling

hal, tochtportaal, meterkast, garderobe, ruime atelierruimte, woonkamer, eetkamer met schuifpui naar de tuin, moderne keuken met doorloop naar de bijkeuken met aansluiting witgoed van daar uit toegang tot de fietsenberging. Vanuit de keuken toegang tot de hal met toilet en trapopgang naar de 1e verdieping. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en beschikt over hoge plafonds.

Eerste verdieping

ruime overloop met veel daglicht, 3 ruime slaapkamers waarvan 1 gebruikt als 2e  woonkamer. Moderne badkamer en separaat toilet. Vaste trap naar de 2e verdieping.

Tweede verdieping

2 mooie slaapkamers met veel daglichttoetreding.

Bijzonderheden

* Verbouwd t/m 2006
* Combiketel met draadloos thermostaat systeem (2007)
* Inhoud: ca. 675 m3
* Woonoppervlakte ca. 170 m2
* Perceel oppervlakte 257 m2
* Volledig geïsoleerd
* Grote (voorraad)kelder, stahoogte van ruim 2 meter
* Gevel voorzijde woning opnieuw gevoegd + gereinigd en geïmpregneerd (2014)
* Schilderwerk jaarlijkse onderhoud
* Dakgoten vernieuwd + hemelwater afvoer (2014)
* Parkeren voor de deur 
* Aanvaarding per direct

Kenmerken