Beschrijving

Prachtig appartement op de 3e etage. Bouwjaar 2006!
Luxe 4-kamer appartement met royaal en zonnig terras.  Eigen parkeerplaats met overkapping gesitueerd op de begane grond net als de berging. 

Dit appartement is een woning op de derde etage van het appartementencomplex, Breezichtstaete. Een schitterend vormgegeven, modern gebouw van vier woonlagen en een buiten parkeerruimte waar u de privé parkeerplaatsen en de bergingen van dit complex kunt vinden. Door de luxe extra’s die het complex te bieden heeft ervaart u als bewoner veel wooncomfort, rust en ruimte.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzondere bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Indeling

Toegang tot het complex via de centrale entree met het bellentableau, de videofoon installatie en de postbussen. Vanuit de centrale hal bereikt u middels de lift of de trapopgang de woonetages en de parkeergarage en fietsenbergingen.

Eerste verdieping

De woonkamer:
Wanneer je de ruime woonkamer dichte keuken binnenkomt, valt je meteen de prettige lichtinval op, die door de mooie raampartij aan de voorzijde van de kamer en het loopdeur in de zijgevel veel licht inval geeft. De loopdeur biedt toegang tot het royaal balkon dat zicht heeft op de Grachtwal. De kamer en het terras liggen op het zuiden, het terras is overdekt waardoor het een verlengstuk van de woonkamer wordt.

De keuken:
De keuken is in de lichte tinten uitgevoerd en heeft een natuurstenen werkblad, diverse inbouwapparatuur en veel kastruimten, afzuigkap, vaatwasser, combioven en koelkast met vriesvak en de inductiekookplaat.

De slaapkamers:
De slaapkamers zijn voorzien van draai-/kiepramen en in iedere kamer is de temperatuur afzonderlijk met een thermostaat regelbaar. De hoofdslaapkamer heeft een loopdeur naar het balkon. De tweede en de derde slaapkamer zitten aan de entree kant van het appartement  

De badkamer en toiletruimte:
De ruime badkamer en het separate toilet met fonteintje zijn uitgevoerd in de lichte tinten. De badkamer is uitgevoerd met 2e toilet, ligbad, ruime inloopdouche en dubbele wastafel met spiegels.

Balkon

Het ruime balkon biedt een prachtig uitzicht op de Gracht en het Groene Hart van Marknesse. Reeds in het vroege voorjaar kunt u al heerlijk buiten zitten, omdat het terras volledig overdekt is.

Bijzonderheden

• Het comfort van uw eigen parkeerplaats op de begane grond en een eigen (fietsen)berging
• Geheel vernieuwde PVC vloer in de woonkamer
• Royale living met werkelijk een prachtig uitzicht
• Moderne keuken met inbouwapparatuur
• Zonnig terras gesitueerd op het zuid/westen
• Badkamer en toiletruimte voorzien van luxe sanitair 
• 3 slaapkamers + aparte wasruimte en bergruimte

Bij de aankoop van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. Dit is een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. De stukken van de VvE liggen op ons kantoor ter inzage. De servicekosten zijn: € 159,09 per maand.

Kenmerken