Omschrijving

Te koop voormalige Kerk te Rutten!
Zeer ruime woning!

Het is maar de vraag of er in de Noordoostpolder en wel in Rutten een bijzonderder combinatie van locatie en woning te vinden is dan hier. Wilt je ruim wonen, weinig tuin onderhoud of 'gewoon’ iets speciaals? Hier heb je het allemaal!
Op deze magnifieke locatie, met vrij uitzicht over het centrum van Rutten, is een klassieke en royale kerk tot woning om gebouwd, deze voormalige kerk is om 
getoverd tot een fantastische woning met zeer veel ruimte. Een object van ongekende klasse en met een bouwkwaliteit die zijn tijd ver voor is.
De unieke en hoogwaardige isolatie is gerealiseerd door een innovatieve gevelisolatie toe te passen. Naast al deze superlatieven, is de woning ook nog eens onderhoudsarm. Alleen een kenner zal van heel dichtbij uiteindelijk zien dat alle kozijnen, overstekken, door de timmerman zelf gemaakt zijn. De ruime hal met veel licht en ruimte geeft je een heerlijk vrij gevoel bij binnen komst van de woning, van uit de hal toegang tot de kleine gezellige tuin.

Woongedeelte bevind zich op de 1e verdieping.

Indeling

Er is een inpandige ruime garage voor meerdere auto’s.

Eerste verdieping

Overloop met vide, en goederen lift. Zeer royale woonkamer, luxe half open keuken, ruime bijkeuken met aansluiting witgoed.
2 riante slaapkamers op de eerste verdieping, met in het midden een luxe badkamer voorzien van ligbad, regendouche, dubbele wastafel toilet is apart gerealiseerd. 
De 2 slaapkamers zijn voorzien van de oude houten vloeren uit de kerk. Ook zijn er veel inbouw kasten gerealiseerd.

Tweede verdieping

Balustrade, 3 slaapkamers v.v. houten vloeren en veel bergruimte daar is tevens de zolderberging waar nog een kantoor of speelkamer kan 
worden gerealiseerd.

Bijzonderheden

- Uniek pand gelegen in Rutten
- Hoogwaardige afwerking
- Bijzondere indeling
- Inpandige garage
- Goederenlift aanwezig

Kenmerken