Omschrijving

Wat een ruimte! Royale tweekapper op toplocatie de Akkers 28 Urk!
 
Uitzicht en ruimte zijn de sleutelwoorden voor deze woning. 
Deze fijne tweekapper met garage staat op een mooie locatie aan een doorgaande weg op maar liefst 242 m2 eigen grond. De woning heeft 4 slaapkamers maar een 5e is ook mogelijk!
De woning staat op een geliefde locatie op Urk nabij scholen, kerken, buurtwinkels en vele andere voorzieningen. Een heerlijk plekje om te wonen.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Indeling

Entree, ruime, lichte hal, meterkast, garderobe, trapopgang, door-zon woonkamer (straat gericht), keuken met doorloop naar de bijkeuken en toilet, bijkeuken met witgoedaansluiting en extra keukenblok. Berging en garage.

Eerste verdieping

Overloop, moderne badkamer met wastafel in handgemaakt eiken badmeubel, douchehoek, toilet, De kranen en wandpaneel zijn fraai weggewerkt in de wanden. 3 ruime slaapkamers.

Tweede verdieping

Via vaste trap te bereiken royale verdieping met bergkast, 2 slaapkamers en bergruimte achter knieschotten.

Bijzonderheden

Deze ruime tweekapper onderscheidt zich door o.a:
* 4/5 slaapkamers
* moderne badkamer
* Ruime garage met keukenblok
* Bijkeuken
* c.v. ketel (Vaillant; ca. 3 jaar oud)
* gas- en waterleiding onder de vloer vervangen
* Open haard
* Mooie ligging

Kenmerken