Beschrijving

Te koop een opknapper voor wie twee rechterhanden heeft!
Bisschopstraat 68 te Vollenhove.

Ja het kan, als je zin en tijd hebt om hier wat moois van te maken!! Vrijstaand wonen met een eigen garage in de stadskern van het middeleeuwse stadje Vollenhove. Wonen op daadwerkelijk steenworp afstand van de Havenkom en alle centrumvoorzieningen. Vollenhove keek eeuwenlang uit over de Zuiderzee, maar met de komst van de Noordoostpolder veranderde dat. Wie langs de haven loopt, merkt dat de sfeer is blijven hangen en voelt het alsof de zeeschepen elk moment kunnen binnen varen. Prachtige monumenten herinneren aan de tijd van de Franse revolutie, bijvoorbeeld de tuinen van Marxveld waar vier stijltuinen uit verschillende tijdperken te zien zijn. Ook landgoed Oldruitenborgh en kasteel Toutenburg herinneren aan die tijd.

Langs Vollenhove liggen de provinciale weg 331 en provinciale weg 762. De N331 verbindt Vollenhove met Emmeloord en Zwolle, de N762 verbindt Vollenhove met Giethoorn en Steenwijk. Kortom pittoresk wonen met de randstad en Zwolle nog binnen handbereik met natuur en water, zoals de Weerribben en Wieden, op fietsafstand.Bent u geïnteresseerd in deze opknapper wacht dan niet en maak zsm een afspraak met kantoor voor een bezichtiging.
Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Indeling

Entree, voorkamer, bijkeuken provisiekast, toilet, douche ruimte met wastafel, een ruime woonkamer aan de achterkant van de woning. De aparte keuken is voorzien van een keukenblok.
Het geheel is eenvoudig en gedateerd. Maar niet is lek of stuk, alleen het voldoet niet geheel aan de wensen van nu.
De woning is nog voorzien van enkele glas en gaskachels op de begane grond.

Eerste verdieping

Overloop, 5 ruime slaapkamers met volop bergruimte.

Tweede verdieping

Bergzolder aanwezig.

Tuin

Aan de achterzijde en zijkant van de woning is een stadstuin(tje) gesitueerd. Volop vrijheid en privacy zijn hier gewaarborgd.
Daarnaast staat er een ruime bergschuur van 10 x 10 achter de woning. Er is voldoende ruimte om meerdere auto’s op eigen terrein te parkeren.

Bijzonderheden

- woning in het centrum gelegen
- kluswoning
- woning alleen voorzien van gaskachels
- 351 m2 eigen grond
- schuur van 10 x 10 in de achtertuin.

Kenmerken