Makelaardij De Munt

De Munt is voor velen een vertrouwd en ervaren adres. Het makelaarskantoor dat in 1992 werd opgericht, vestigde zich op bedrijventerrein De Munt en dankt daaraan dus zijn naam. Herma Weckesser, de huidige eigenaar, was en is een van de oprichters.

Op de vraag waarom men zaken doet met De Munt is het antwoord steeds weer ‘vertrouwen en kwaliteit’. Achter ‘De Munt’ staat een team van gemotiveerde en enthousiaste mensen die kennis hebben van de lokale en regionale onroerend goed markt. Door hun ervaring én gedegen opleiding in de makelaardij begeleiden zij u op professionele wijze bij de aan- of verkoop van uw woning of bedrijfspand. Kwaliteit betekent bij ons ook tijd en aandacht voor u als klant en net even dat stapje extra. Kwaliteit dus, maar wel tegen een concurrerende prijs.

Naast bestaande bouw, is De Munt ook actief op het gebied van nieuwbouw. Ons kantoor wordt al in het beginstadium van ontwikkeling, betrokken bij nieuwbouwplannen in de regio. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor taxaties.

Bent u op zoek naar uw droomhuis, heeft u een woning op het oog, bent u geïnteresseerd in onze nieuwbouwplannen of overweegt u om uw eigen woning te verkopen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Kwaliteit

De kwaliteit van de dienstverlening van De Munt komt mede tot uitdrukking in het lidmaatschap van de VBO en VastgoedCert.  

De VBO hanteert strenge kwaliteitsnormen voor haar leden. Voor u een waarborg dat u zaken doet met een deskundige makelaar. Deskundigheid is ook de basis waarop VastgoedCert makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert.

Zie www.vbo.nl , www.vastgoedcert.nl  en www.seh.nl voor meer informatie.