Woning Verkopen

Uw huis verkopen? Met De Munt neemt u een ervaren en deskundige makelaar in de arm. Wij stellen in overleg met u een realistische vraagprijs vast. De praktijk bewijst dat uw huis zo niet alleen sneller wordt verkocht, maar u uiteindelijk ook financieel beter af bent.

Het verkoopproces:

Onderzoek en presentatie > Bezichtigen > Onderhandelen en Afhandelen

Onderzoek en presentatie

Elke woning is anders en elke verkoper is anders. Daarom bespreken wij vooraf wat wij voor u gaan doen. We zorgen dat belangrijke informatie zoals kadastrale gegevens en het bestemmingsplan verzameld wordt. Potentiële kopers weten zo precies waar ze aan toe zijn. En dat voorkomt vervelende verrassingen achteraf, voor beide partijen!

De Munt stelt in overleg met u de verkoopprijs vast. Wij beloven u geen gouden bergen maar adviseren een realistische verkoopprijs. Dat levert u vaak meer op en uw woning wordt doorgaans sneller verkocht.

De volgende stap is een goede presentatie van uw woning aan potentiële kopers. Daarvoor kunnen we een heel scala aan middelen inzetten; van een vermelding op onze website en funda.nl tot advertenties in de lokale krant en onze eigen krant. De opvallende ‘te koop’ borden van De Munt zorgen dat uw woning eruit springt.

Bezichtigen

Natuurlijk wilt u dat potentiële kopers een goede indruk krijgen van uw huis. Ook hierin adviseert de makelaar van De Munt. Maar daar blijft het niet bij. Onze dienstverlening gaat een stap verder. Dus regelen we als dat nodig is een klusjesman voor reparaties of adviseren u een schilder. Zodat uw woning nog sneller en beter wordt verkocht.

U zit niet te wachten op massa’s kijkers maar wel op 1 koper. Daarom onderzoekt uw makelaar van tevoren grondig of mensen echt geïnteresseerd zijn. De makelaar zorgt er vervolgens voor dat er een afspraak wordt gemaakt en leidt de potentiële kopers rond in uw huis.

Onderhandelen en Afhandelen

Wij houden u voortdurend op de hoogte van de gesprekken met potentiële kopers. Eenmaal in de onderhandelingsfase boekt u ook winst met De Munt. Onze makelaars weten hoe ze het maximale uit de onderhandelingen kunnen halen.

Na de verkoop zorgt De Munt voor een goede juridische afwikkeling door het koopcontract op te stellen.

Maak een afspraak