Medewerkers

Herma Weckesser

Herma Weckesser 

Eigenaar en Makelaar 

Herma, makelaar en eigenaar van Makelaardij De Munt. Net niet geboren in de Polder maar wel getogen. Inmiddels 28 jaar de actiefste makelaar in de Noordoostpolder. Speelt graag een rondje golf. Wie heeft er tijd? 
 

Daphne Davelaar

Daphne Davelaar

Medewerker

Daphne, student van de opleiding Vastgoed & Makelaardij. Is vanuit haar stage blijven plakken en nu werkzaam bij Makelaardij de Munt. In haar vrije tijd is ze veel te vinden in de sportschool.

Elvira de Vries

Elvira de Vries

Medewerker

Geboren en getogen in de polder en dus goed bekend met de omgeving. Omgeschoold van de zorg en welzijn sector naar assistent makelaar-commerciële binnendienst. Haar grote hobby is reizen en tegenwoordig uit zich dat vooral in kamperen.

Elvira de Vries

Aniek van Harten

Medewerker

Voor haar studie Vastgoed & Makelaardij was ze tijdelijk vertrokken naar het hoge Noorden, maar nu  weer terug naar haar roots in de Polder. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig met haken van haar eigen kleding of leest ze een goed boek.

Berndt Weckesser

Berndt Weckesser

Administratie

Berndt, (makelaar) administrateur, de oudste en de wijste van het geheel. De steun en toeverlaat binnen het bedrijf. Rustig en tot 10 cijfers achter de komma nauwkeurig. Golfen doet hij daarnaast erg graag. 

Arttu Sesselaar

Arttu Sesselaar

Marketing & Communicatie

Arttu, onze Amsterdammer. Zo een persoon wil iedereen wel om zich heen. Hij is geestig, vindingrijk en is sterk in marketing en communicatie. In zijn schaarse vrije tijd speelt hij graag op hoog niveau lacrosse in Amsterdam.