Meer dan 30 jaar ervaring in de Noordoostpolder

Makelaardij de Munt is een begrip in de Noordoostpolder. Dit is een gebied waarvan wij als geen ander de woningmarkt kennen. Wij staan met onze medewerkers klaar om u de zekerheid tot verkoopsucces te bieden. Daarnaast informeren wij u graag over het stille aanbod op de woningmarkt.

Wij zijn lid van de vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO). Onze dienstverlening kwalificeert zich als ter zake kundig, flexibel en persoonlijke service.

Denkt u erover om uw woning te verkopen? Wij komen graag bij u langs om onze werkwijze en plan van aanpak met u te bespreken.

Samen gaan we voor een optimaal resultaat.

 

 

Welkom bij Makelaardij De Munt

Nieuw in de verkoop

NOORDAKKER 38, BANT

Mevrouw de Munt neemt u graag mee naar deze voormalige kerk die is omgetoverd tot een fantastische woning met zeer veel ruimte op een magnifieke locatie, met vrij uitzicht over het centrum van Rutten.

 

Maak een afspraakMeer informatie

 

Blijf op de hoogte van het nieuwe aanbod?

Een verademing: verkoopbegeleiding door Makelaardij De Munt!

Uw huis verkopen? Met De Munt neemt u een ervaren en deskundige makelaar in de arm. Wij stellen in overleg met u een realistische vraagprijs vast. De praktijk bewijst dat uw huis zo niet alleen sneller wordt verkocht, maar u uiteindelijk ook financieel beter af bent.

Maak een afspraak Meer informatie