Woning Verkopen

Wilt u uw huis verkopen? Kies dan voor De Munt, uw ervaren en deskundige makelaar. In samenspraak met u bepalen we een realistische vraagprijs. Dit heeft zich in de praktijk bewezen, omdat uw woning niet alleen sneller wordt verkocht, maar u uiteindelijk ook financieel beter af bent.

Het verkoopproces:

Onderzoek en presentatie > Bezichtigen > Onderhandelen en Afhandelen

Onderzoek en presentatie

Elke woning is uniek, en elke verkoper heeft zijn eigen wensen. Daarom bespreken we vooraf wat we voor u kunnen doen. We verzamelen belangrijke informatie, zoals kadastrale gegevens en het bestemmingsplan, om potentiële kopers volledig te informeren. Dit voorkomt verrassingen achteraf, voor zowel u als de kopers.

In overleg met u stellen we een realistische verkoopprijs vast, geen loze beloften maar een eerlijk advies. Dit leidt vaak tot een betere opbrengst en een snellere verkoop.

Vervolgens zorgen we voor een professionele presentatie van uw woning aan potentiële kopers. We maken gebruik van diverse middelen, zoals onze website, funda.nl, lokale kranten en onze eigen krant. Onze opvallende 'te koop'-borden laten uw woning eruit springen.

Bezichtigen

Natuurlijk wilt u dat potentiële kopers een goede indruk krijgen van uw huis. Onze makelaar adviseert u hierbij en gaat verder dan dat. Als dat nodig is, regelen we een klusjesman voor reparaties of geven we u advies over schilderwerk, zodat uw woning nog aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers.

Wij begrijpen dat u geen behoefte heeft aan veel kijkers, maar wel aan de juiste koper. Daarom onderzoekt uw makelaar van tevoren grondig of mensen echt geïnteresseerd zijn. Vervolgens regelt de makelaar bezichtigingsafspraken en begeleidt hij potentiële kopers tijdens de rondleiding in uw huis.

Onderhandelen en Afhandelen

Wij houden u voortdurend op de hoogte van de gesprekken met potentiële kopers. In de onderhandelingsfase bewijst De Munt opnieuw zijn meerwaarde. Onze makelaars weten hoe ze het maximale uit de onderhandelingen kunnen halen.

 

Na de verkoop zorgt De Munt voor een vlotte juridische afhandeling door het opstellen van het koopcontract.

Maak een afspraak