Taxaties bij Makelaardij de Munt

Gaat u uw huis verkopen?

Een juiste taxatie geeft inzicht in wat uw woning gaat opbrengen en helpt u en de makelaar om een reële verkoopprijs vast te stellen. Het lijkt zo makkelijk in de huidige markt. Maar echt alles uit de verkoop halen, daar gaat het om. Ook als koper heeft u baat bij een taxatie. U wilt immers weten of de woning die u wilt kopen zijn geld waard is. Voor het aanvragen van een hypotheek is een taxatie zelfs vereist. Bij een taxatie komt nogal wat kijken. De actuele marktsituatie bepaalt voor een deel de waarde. Maar ook factoren als de bouwkundige constructie, het materiaalgebruik en de staat van onderhoud spelen bij de waardering een belangrijke rol. 

Zoekt u een kundige en ervaren taxateur?

Neem dan contact op met De Munt. Onze taxateur is VastgoedCert gecertificeerd. Voor woningen wordt een NWWI (Nederlandse Woning Waarde Instituut) taxatie verlangd. Dit is een validatie instituut voor woning taxaties. U heeft nog geen taxatierapport nodig maar wilt wel een indicatie van de waarde van uw woning? Ook dat kan bij De Munt. Het is nu mogelijk om online een taxatie aan te vragen!

 

Neem contact met ons op 

 

Een bedrijfstaxatie

Een bedrijfstaxatie kan om allerlei redenen noodzakelijk zijn. Bij makelaardij de Munt kunt u terecht voor allerlei uiteenlopende taxaties. Onze bedrijfstaxateur ondersteunt bedrijven met visie, kennis en expertise. Hij is op de hoogte van steeds veranderende omstandigheden zoals de demografische en economische ontwikkelingen.

Neem contact met ons op